Τρόποι πληρωμής – αποστολής

Αποστολή προϊόντων και κόστος αυτής

Τα προϊόντα αποστέλλονται εντός 1-3 εργασίμων ημερών από την λήψη της παραγγελίας, με εταιρία ταχυμεταφορών (courier). Ο χρόνος άφιξης στην πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση στην εταιρία courier.

Περιοχές οι οποίες χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες βάσει της εταιρίας ενδέχεται να έχουν αυξημένο χρόνο παράδοσης ή να απαιτείται να παραλάβει ο πελάτης το προϊόν από το πλησιέστερο σημείο εξυπηρέτησης.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, επικοινωνούμε τηλεφωνικώς ώστε να τροποποιήσουμε εάν επιθυμείτε την παραγγελία ή να την εκτελέσουμε όταν το προϊόν είναι διαθέσιμο.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας, η αποστολή είναι δωρεάν.

Επίσης το κόστος της αντικαταβολής είναι 1,50 Ευρώ.

Τα ανωτέρω κόστη δύναται να αναπροσαρμοστούν, καθώς εξαρτώνται από την πολιτική τιμών της εταιρίας ταχυμεταφορών.

Τρόποι Πληρωμής

  1. Αντικαταβολή (κόστος 1,50 ευρώ).
    Κατά την παραλαβή στο σημείο που μας έχετε υποδείξει πληρώνετε το αντίτιμο στον υπάλληλο της εταιρίας courier
  2. Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς GR6601721600005160093066079 σημειώνοντας το όνομά σας για την διευθέτηση της παραγγελίας
  3. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα


    Χρησιμοποιείστε την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα μέσω του συστήματος Winbank της τράπεζας Πειραιώς για εύκολές και γρήγορές συναλλαγές.

Επιστροφές

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων ή οποιουδήποτε άλλου προβλήματος σας δίνει την δυνατότητα μέσω άμεσης επικοινωνίας να το επιλύσουμε ευέλικτα.

Ωστόσο μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς να έχει παραβιαστεί η συσκευασία, συνοδευόμενα από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή λάθους στην παραγγελία, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει την εταιρία μας, ενώ σε περίπτωση υπαναχώρησης από την πλευρά του αγοραστή το κόστος επιβαρύνει τον ίδιο.

Προτού προχωρήσετε με την επιστροφή σας, παρακαλούμε να συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα επιστροφής.